Belgische babydozen

Woon je in België? Op deze pagina vind je alle babydozen, babycadeaus etc. die je gratis kunt krijgen in België.

Belgische babydozen

de roze doosDe Roze Doos biedt verschillende gratis geschenkdozen met cadeautjes, persoonlijke aanbiedingen, stalen en kortingsbonnen van grote merken. De geschenkdozen ontvang je steeds op sleutelmomenten: tijdens je zwangerschap, bij de geboorte, als je baby 4 maanden is, 1 jaar wordt, en als je kindje naar de eerste kleuterklas gaat.

Babyboom heeft ook 6 geschenkpakketten voor elke fase van het moederschap. Ze hebben pakketten vanaf de zwangerschap tot de tweede verjaardag van je baby.

green-kit-box-2Greenkit is een nieuw babypakket vol met duurzame babyproducten. In deze groene ontdekkingsdoos vind je de beste duurzame merken voor jou en je baby. Je vindt Greenkit bij je vroedvrouw.

Bij Baby-Dump kun je gratis een cadeaupakket aanvragen. Hierin vind je leuke en handige spulletjes voor je baby, zoals een tutje, lepels en een rompertje. Helemaal gratis en géén koopverplichting.

Kruidvat Baby-Voordeelclub-GratisOntvang een gratis Baby Welkom tas als je lid wordt van de Kruidvat Baby Voordeelclub. In de tas vind je producten voor jou en je kindje, zoals: 1 pak Kruidvat-luiers; Kruidvat Baby 2 in 1 Wasgel, 300 ml; Kruidvat Lotiondoekjes 80 stuks en 5 gratis foto’s afdrukken.

Vraag een gratis rompertje aan bij de Zeeman, gemaakt van biologisch katoen, met stretch. Vul je gegevens in en haal het rompertje af in de winkel.

Gratis Boekstart boekenpakket voor Belgische papa’s en mama’s. Het pakket bestaat uit twee cadeaus: een zacht boekje voor je baby en twee boekjes van karton. Met de laatste twee boekjes kun je voorlezen of je kindje plaatjes laten aanwijzen. Voorwaarde is wel dat je in een boekstart-gemeente in België woont.

Colruyt babypakketBij Colruyt kun je Baby aan Boord-voordeel aanvragen. Hierin zit een babyborrel-waardebon t.w.v. € 40, twee kortingsbonnen, gratis producten bij de kortingsbonnen, tips & tricks, en toffe workshops bij Colruyt Group Academy.