Kruidvat Babydoos – Inhoud

Vrolijke shopper

kruidvat babydoosDe Kruidvat Babydoos is eigenlijk geen doos, maar een vrolijke shopper met leuke kleuren, en er staat de tekst ‘MY BABY BAG’ op. De shopper is een handige boodschappentas om te gebruiken voor je babyinkopen, de gewone boodschappen, als strandtas, etc. Bestel gratis de Kruidvat Baby & Mama Tas >>

Inhoud Kruidvat Babydoos

Behalve de Kruidvat Baby & Mama shopper krijg je ook nog de volgende producten gratis:

  • een heel pak Kruidvat Newborn luiers (nummer 1, small, van 2-5 kg, 20 luiers, t.w.v. € 2,99)
  • een Kruidvat koelbijtring (t.w.v. € 2,49, je kunt kiezen uit 3 ontwerpen: een vis, slak of kikker)
  • Kruidvat baby schuimbad (vrij van kleurstoffen, zeep en alcohol, mild voor de oogjes, pH-huidneutraal, 300 ml, t.w.v. € 1,65)

Gratis foto stickervel

kruidvat-stickervelJe ontvangt ook een actiecode voor een gratis foto stickervel (t.w.v. €1,99). Dit gratis foto stickervel heeft 4, 8 of 16 fotostickers per vel, dit kun je zelf kiezen. Ook kun je voor elke sticker een andere foto gebruiken. Je hebt dus niet 4 (8 of 16) stickers met dezelfde foto er op, maar je kunt een heel velletje met stickers van verschillende foto’s maken. Uiteraard kun je er wel voor kiezen om een aantal foto’s dubbel af te laten drukken, of een heel vel met dezelfde fotostickers te bestellen, net wat jij wilt ;-).

De kortingscode voor het gratis foto stickervel is 9 maanden geldig vanaf het moment dat je de code ontvangt (= datum afhaalbericht Kruidvat Babydoos). Je betaalt wel de verwerkingskosten voor de foto stickers (€ 1,25).

Aanvragen Kruidvat Babydoos

Om de Kruidvat Babydoos aan te vragen heb je een Kruidvat extravoordeelkaart nodig. Deze Kruidvat extravoordeelkaart kun je bij de kassa in een Kruidvat winkel gratis ophalen. Vervolgens moet je je Kruidvat extravoordeelkaart online registeren. Als je dat gedaan hebt dan kun je bij ‘Jouw profiel’ > ‘Jouw kinderen’ invullen dat je zwanger bent, en je uitgerekende datum invullen. Als je dat gedaan hebt dan krijg je ongeveer 2 maanden voor je uitgerekende datum per e-mail bericht dat je de gratis Kruidvat Baby & Mama tas op kunt halen bij Kruidvat.

Zelf de producten in de winkel opzoeken

De Kruidvat Babydoos en de gratis producten komen op je voordeelkaart te staan. In de winkel kun je dan zelf de producten opzoeken en meenemen. Bij de kassa wordt alles gescand, en vervolgens wordt bij het scannen van je Kruidvat extravoordeelkaart 100% korting gegeven op de producten. De Kruidvat Baby & Mama shopper krijg je vervolgens bij de kassa, en kun je meteen gebruiken om je nieuwe gratis spulletjes in op te bergen en mee te nemen. Bestel gratis de Kruidvat Baby & Mama Tas >>