Etos baby welkomstpakket – Inhoud

Woezel en Pip

Etos baby welkomstpakketHet Etos baby welkomstpakket is nieuw sinds juni 2021. Het is geen babydoos, maar een vrolijke Woezel en Pip tas gevuld met Etos eigenmerk babyspullen waaronder een gratis pak luiers. De Woezel en Pip tas is een leuke boodschappentas om te gebruiken voor je babyinkopen, de gewone boodschappen, als strandtas, etc.
Bestel gratis het Etos baby welkomstpakket >>

Inhoud Etos baby welkomstpakket

Behalve de vrolijke Woezel en Pip tas krijg je ook nog de volgende producten gratis:

  • een pak Etos luiers maat 2 (20 stuks)
  • een pakje Etos lotion billendoekjes
  • een Etos wasgel 2-in-1

Ook ontvang je leuke nieuwsbrieven met tips en inspiratie afgestemd op jouw zwangerschap of levensfase van je baby, en 15 Etos extra punten.

Aanvragen Etos baby welkomstpakket

Etos babyJe kunt het Etos baby welkomstpakket aanvragen als je in verwachting bent óf een baby hebt t/m 8 weken oud. Om het Etos baby welkomstpakket aan te vragen moet je je eerst aanmelden voor Etos extra, vervolgens kun je je in je account aanmelden voor Etos baby.

Nadat je je hebt aangemeld voor Etos baby ontvang je een dag na je aanmelding een bevestiging en uitnodiging om je gratis Etos baby welkomstpakket op te komen halen. Je kunt het welkomstpakket gedurende drie maanden ophalen bij een kassa in een Etos-winkel. Let op: het is niet mogelijk om het Etos baby welkomstpakket op te halen bij een Etos winkel op het station.

Bestel gratis het Etos baby welkomstpakket >>