Gratis babyspullen

Gratis babyspullen

Behalve de gratis zwanger- en babydozen zijn er nog meer gratis babyspullen aan te vragen. Hieronder vind je een overzicht van deze gratis babyspullen. Ben je op zoek naar de blije doos en alle andere gratis zwanger- en babydozen, ga dan naar de pagina met het complete overzicht van alle boxen.

Nog meer gratis babyspullen

Gratis knuffelkonijn, meld je aan voor de nieuwsbrief van Nutricia en ontvang een gratis knuffelkonijn.

Gratis babymutsje met naam en babytas van BulbbyGratis babymutsje met naam en babytas van Bulbby, als je in de afgelopen 3 maanden bevallen bent. In de babytas zitten ook nog wat goodies en een aantal flyers met leuke kortingscodes. Stuur je geboortekaartje naar Bulbby, en ontvang een code om de babytas gratis te bestellen.

Gratis Rompertje van biologisch katoen bij Zeeman. Voor alle baby’s die in 2018 geboren zijn, of nog geboren worden in 2018. Neem de waardebon en een geboortekaartje of kopie van je aangifte mee als bewijs.

gratis babyspullen: marktplaats rompertjeGratis Marktplaats Rompertje, meld je aan voor de nieuwsbrief van Marktplaats Junior en ontvang bij de geboorte van je kind een leuk Marktplaats rompertje met de tekst ‘Niet te koop’ cadeau.

Gratis Sebamed Babyverzorging, ontvang een setje, bestaande uit crème en badschuim (let op: zeg niet dat via MyBB bent gekomen, anders krijg je de proefmonsters niet).

Gratis Kinderboeken-pakket, deze maand als kennismaking gratis. Ze hebben pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes. Ieder pakket bevat minimaal 4 boeken: zoekboekjes, voorleesboeken en knutselboeken.

BoekStartkoffertjeGratis BoekStartkoffertje, voor baby’s van ongeveer 3 maanden. Download de waardebon en haal het koffertje op in een deelnemende Bibliotheek. Het koffertje bevat 2 babyboekjes, een boekenlegger en een folder over voorlezen. Je kindje krijgt ook meteen een gratis lidmaatschap voor de bibliotheek.

Geboortecertificaat met alles over de geboortedag, zoals sterrenbeeld, Chinese teken, geboorte steen, geboorte bloem, geboorte kleur.

Gratis melktandenkaart: op het kaartje kun je precies bijhouden wanneer de tanden en kiezen van je kindje doorkomen. Leuk om te bewaren voor later.

gratis babyspullen: proefnummer pipapandaGratis Proefnummer PipaPanda, het kleuterblad van het WNF voor kleine ontdekkers van 3 tot 6 jaar. Boordevol leerzame wilde dierenweetjes, een knutselkatern, een voorleesverhaal, leuke strips, puzzels en kleurplaten.

Gratis proefnummer TamTam, het clubblad van de WNF-Rangerclub, voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Je leest er alles in over de liefste, de leukste en de mooiste wilde dieren.

Gratis Kids & Co Paspoort, met vriendenpagina’s, spelletjes en aantrekkelijke spaaracties.

Gratis Achterbankbingo van de ANWB, voor tijdens de autorit naar je vakantiebestemming. Willen jouw kinderen de hele rit iets digitaals doen? Ruim die apparaten even op en laat ze achterbankbingo spelen. Er zijn bingospellen voor verschillende landen en leeftijden, en er is ook een vliegtuigbingo. Je kunt de kaarten zelf downloaden en printen.

Gratis online digitale prentenboeken. Op Leesmevoor.nl kun je samen met je kind digitale prentenboeken (voor)lezen. Voorlezen is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam. Met voorlezen stimuleer je de taalontwikkeling en de fantasie van je kind.

Gratis DryNites Pyjama Pants of Matrasbeschermer. DryNites Pyjama Pants zijn absorberende broekjes die onopvallend onder de nachtkleding kunnen worden gedragen. Voor kinderen die nog maar af en toe in bed plassen of geen absorberend broekje willen dragen is de Matrasbeschermer het meest geschikt. Vraag gratis een probeerverpakking aan.

Korting tot 70% op baby- en kinderspullen: shoppen tegen outletprijzen. Speelgoed, kinderkleding, kinderschoenen, etc. Schrijf je gratis in en mis geen actie.

Gratis ijsje bij McDonalds: laat je zoon of dochter de kleurplaat inkleuren, lever deze in bij McDonalds en krijg een gratis ijsje.

Ninjago Kleurplaten, de eerste 6 zijn zelf gemaakt door MyBB 😉

Nog meer gratis

Behalve deze gratis babyspullen, zijn er nog meer leuke spulletjes aan te vragen voor zwangeren en/of mama’s. Denk hierbij aan foliumzuur tabletten, gratis proefdruk geboortekaartje, gratis e-boeken over zwangerschap, zindelijk worden, etc.
Ga naar gratis voor mama’s >>

De Blije Doos

Ben je op zoek naar de blije doos en andere zwanger- en babyboxen?
Ga naar de pagina over de blije doos >>