Gratis babyspullen

Gratis babyspullen

Behalve de gratis zwanger- en babydozen zijn er nog meer gratis babyspullen aan te vragen. Hieronder vind je een overzicht van deze gratis babyspullen. Ben je op zoek naar de blije doos en alle andere gratis zwanger- en babydozen, ga dan naar de pagina met het complete overzicht van alle boxen.

Nog meer gratis babyspullen

gratis-romper-zeemanGratis Rompertje van biologisch katoen bij Zeeman. Voor alle baby’s die in 2018 geboren zijn, of nog geboren worden in 2018. Neem de waardebon en een geboortekaartje of kopie van je aangifte mee als bewijs.

Gratis Sebamed Babyverzorging, ontvang een setje, bestaande uit crème en badschuim (let op: zeg niet dat via MyBB bent gekomen, anders krijg je de proefmonsters niet).

Gratis Kinderboeken-pakket, deze maand als kennismaking gratis. Ze hebben pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes. Ieder pakket bevat minimaal 4 boeken: zoekboekjes, voorleesboeken en knutselboeken.

BoekStartkoffertjeGratis BoekStartkoffertje, voor baby’s van ongeveer 3 maanden. Download de waardebon en haal het koffertje op in een deelnemende Bibliotheek. Het koffertje bevat 2 babyboekjes, een boekenlegger en een folder over voorlezen. Je kindje krijgt ook meteen een gratis lidmaatschap voor de bibliotheek.

Gratis Slaap kindje slaap boekje voor je pasgeboren baby. Haal dit liedjesboek met babyliedjes op bij een deelnemende boekhandel. Neem het geboortekaartje van je baby mee. Het boekje is gratis voor baby’s tot 3 maanden oud, het is ook te koop voor 9,95 voor kindjes die ouder zijn dan 3 maanden.

Geboortecertificaat met alles over de geboortedag, zoals sterrenbeeld, Chinese teken, geboorte steen, geboorte bloem, geboorte kleur.

Gratis melktandenkaart: op het kaartje kun je precies bijhouden wanneer de tanden en kiezen van je kindje doorkomen. Leuk om te bewaren voor later.

Gratis Achterbankbingo van de ANWB, voor tijdens de autorit naar je vakantiebestemming. Willen jouw kinderen de hele rit iets digitaals doen? Ruim die apparaten even op en laat ze achterbankbingo spelen. Er zijn bingospellen voor verschillende landen en leeftijden, en er is ook een vliegtuigbingo. Je kunt de kaarten zelf downloaden en printen.

Korting tot 70% op baby- en kinderspullen: shoppen tegen outletprijzen. Speelgoed, kinderkleding, kinderschoenen, etc. Schrijf je gratis in en mis geen actie.

Zwitsal Baby Startersbox

De Zwitsal Baby Startersbox: niet gratis, wel heel handig. Heerlijke babyproducten met de bekende Zwitsal geur. Zeepvrij, mild, hypoallergeen en pH-huidneutraal. Denk aan Zwitsal wascrème, bodylotion, badolie, shampoo, zinkzalf, haarlotion en zachte crème. De producten zijn voordelig geprijsd en de box zelf is ook erg handig, in het begin voor de producten, en later voor speelgoed of knuffels.

Het Neutral Baby pakket is ook niet gratis maar wel perfect voor het babyhuidje: zonder parfum of kleurstoffen. Het pakket bevat Neutral baby shampoo, bad- en wasgel, huidolie, body crème, zinkzalf en billendoekjes.

Ninjago Kleurplaten, de eerste 6 zijn zelf gemaakt door MyBB 😉

Nog meer gratis

Behalve deze gratis babyspullen, zijn er nog meer leuke spulletjes aan te vragen voor zwangeren en/of mama’s. Denk hierbij aan foliumzuur tabletten, gratis proefdruk geboortekaartje, gratis e-boeken over zwangerschap, zindelijk worden, etc.
Ga naar gratis voor mama’s >>

De Blije Doos

Ben je op zoek naar de blije doos en andere zwanger- en babyboxen?
Ga naar de pagina over de blije doos >>