Gratis voor mama’s

Gratis voor mama’s

Behalve de gratis zwanger- en babyboxen en gratis babyspullen, zijn er nog meer leuke spulletjes aan te vragen voor zwangeren en/of mama’s. Hieronder vind je een overzicht van deze gratis spulletjes.

Nog meer gratis voor mama’s

difrax boekenDownload gratis boeken bij Difrax, over stoppen met de fopspeen, leren eten, zindelijk worden en de verzorging van een kindergebit. Deze boeken zijn gratis te downloaden: Baby-Spreekuur, het Aanleggen-Kolven-Voeden-Boek, het Stoppen met Foppen Boek, Hap-Slik-Weg-Boek, Droge Broeken Boek, het Gaap en Slaap Boek en het Schone Smoelen Boek. Klik in het overzicht op het boek naar keuze en download het gratis.

Korting tot 70% op baby- en kinderspullen: shoppen tegen outletprijzen. Speelgoed, kinderkleding, kinderschoenen, etc. Schrijf je gratis in en mis geen actie.

Zwanger Scheurkalender: tel je af naar de bevalling en krijg elke dag een handige tip. Da’s leuk aftellen! Goed cadeautje voor jezelf of een zwangere vriendin.

Gratis HEMA tompouce voor je verjaardag als je een HEMA account aanmaakt, ook krijg je 10% welkomstkorting én je eerste 25 punten cadeau.

Gratis downloads van Gezinnig, praktische en vrolijke printables. Met o.a. Slaapklets voor kleuters, de Doeklets, en de Massageklets. Print ze uit en have fun!

VoetjesmeterGratis Voetjesmeter om de juiste schoenmaat van je kind te bepalen. Handig als je online schoenen gaat kopen, of als je kinderschoenen koopt zonder dat je kindje mee is. Hier vind je nog meer handige maat-instructies voor kinderschoenen.

Gratis folder over Zwangerschap van het voedingscentrum, ze hebben ook nog folders over Borstvoeding, Borstvoeding en werk, Moedermelk tips, Flesvoeding, De eerste hapjes, Gezond Groeien, en Kinderen 1-3 jaar. Je kunt alle folders gratis downloaden.

Download groeicurves, scroll iets naar beneden voor de groeicurves. En als je nog een stukje naar beneden scrollt, dan kun je uitrekenen hoe lang je kindje wordt.

Luier aanbiedingen. Schrijf je in voor de gratis mailing van watkostenluiers.nl, en ontvang wekelijks de meest actuele aanbiedingen van luiers en billendoekjes in je mailbox.

Gratis HelloFresh Familybox: maak kans op een gratis HelloFresh Familybox t.w.v. € 59,-

Boeken over zwangerschap, ouderschap en opvoeden. Bol.com heeft de beste, leukste en handigste boeken op een rijtje gezet. Met o.a. de volgende categorieën: Zwanger worden, Zwangerschap, Baby, en Opvoeding.

Leuke boeken voor pappa’s, o.a. Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt, Echte Vaders, en Het Grote Papa Boek. Maar ook: Babymanagement voor mannen, Het 9 Maanden Boek Voor Papa, de Kraamkalender voor mannen, Zwangerschapsmanagement voor mannen, etc.

Gratis abonnement op Weleda Magazine, over gezondheid en natuurzuivere verzorging. Weleda Magazine verschijnt 2x per jaar: editie Herfst/Winter (verschijning oktober) en editie Lente/Zomer (verschijning april). Je kunt Weleda Magazine zowel digitaal als per post ontvangen.

Gratis waaier ‘Eerste hulp bij brandwonden’, onmisbaar in elk huishouden met kleine kinderen. Kinderen grijpen ongezien naar de theepot, de warme kraan, de steel van een pan… Ernstige brandwonden kunnen het gevolg zijn. Door direct juist te handelen, kan erger leed vaak worden voorkomen.

Marktplaats Aanbiedingen, ontvang als eerste leuke tijdelijke aanbiedingen. Meld je aan voor de Marktplaats Aanbiedingen nieuwsbrief (onderaan de pagina), en ontvang elke dag per e-mail leuke aanbiedingen met tot wel 85% korting.

Groupon: kortingen tot wel 70%, meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke dag nieuwe acties met hoge korting.

Nog meer gratis

Behalve deze gratis spulletjes voor mama’s, zijn er nog meer leuke gratis babyspullen aan te vragen. Denk hierbij aan een rompertje, proefmonsters, geboortecertificaat, etc.
Ga naar alle gratis babyspullen >>

De Blije Doos

Ben je op zoek naar de blije doos en andere zwanger- en babyboxen?
Ga naar de pagina over de blije doos >>