Gratis voor mama’s

Gratis voor mama’s

Behalve de gratis zwanger- en babyboxen en gratis babyspullen, zijn er nog meer leuke spulletjes aan te vragen voor zwangeren en/of mama’s. Hieronder vind je een overzicht van deze gratis spulletjes.

Nog meer gratis voor mama’s

Gratis e-book over zwangerschapskleding, met meer dan 25 tips over het uitkiezen van de leukste zwangerschapskleding. Zoals waar je op moet letten als je een zwangerschapsbroek of bh gaat kopen, wat fijn is als je last hebt van je rug en hoe borstvoedingskleding werkt.

Gratis proefdruk geboortekaartje bij Kaartje2go. Als je een account aanmaakt bij Kaartje2go dan kun je één gratis proefdruk laten maken van je geboortekaartje.

Gratis proefdruk geboortekaartje bij WIJ Geboortekaartjes. Bestel een gratis proefkaartje met de code: WIJPROEF.

difrax boekenDownload gratis boeken bij Difrax, over stoppen met de fopspeen, leren eten, zindelijk worden en de verzorging van een kindergebit. Deze boeken zijn gratis te downloaden: Baby-Spreekuur, het Aanleggen-Kolven-Voeden-Boek, het Stoppen met Foppen Boek, Hap-Slik-Weg-Boek, Droge Broeken Boek, het Gaap en Slaap Boek en het Schone Smoelen Boek. Klik in het overzicht op het boek naar keuze en download het gratis.

Zwanger Scheurkalender: tel je af naar de bevalling en krijg elke dag een handige tip. Da’s leuk aftellen! Goed cadeautje voor jezelf of een zwangere vriendin.

Leuk om je zwangerschap in bij te houden: Het negen maanden invulboek, Zwangerschapsdagboek of het Baby invulboek.

Gratis HEMA tompouce voor je verjaardag als je een HEMA account aanmaakt, ook krijg je 10% welkomstkorting én je eerste 25 punten cadeau.

Gratis downloads van Gezinnig, praktische en vrolijke printables. Met o.a. Slaapklets voor kleuters, de Doeklets, en de Massageklets. Print ze uit en have fun!

VoetjesmeterGratis Voetjesmeter om de juiste schoenmaat van je kind te bepalen. Handig als je online schoenen gaat kopen, of als je kinderschoenen koopt zonder dat je kindje mee is.

Gratis folder over Zwangerschap van het voedingscentrum, ze hebben ook nog folders over Borstvoeding, Borstvoeding en werk, Moedermelk tips, Flesvoeding, De eerste hapjes, Gezond Groeien, en Kinderen 1-3 jaar. Je kunt alle folders gratis downloaden.

Download groeicurves, scroll iets naar beneden voor de groeicurves. En als je nog een stukje naar beneden scrollt, dan kun je uitrekenen hoe lang je kindje wordt.

Luier aanbiedingen. Schrijf je in voor de gratis mailing van luier.nl, en ontvang wekelijks de meest actuele aanbiedingen van luiers en billendoekjes in je mailbox.

Boeken over zwangerschap, ouderschap en opvoeden. Bol.com heeft de beste, leukste en handigste boeken op een rijtje gezet. Met o.a. de volgende categorieën: Zwanger worden, Zwangerschap, Baby, en Opvoeding.

Gratis abonnement op Weleda Magazine, over gezondheid en natuurzuivere verzorging. Weleda Magazine verschijnt 2x per jaar: editie Herfst/Winter (verschijning oktober) en editie Lente/Zomer (verschijning april). Je kunt Weleda Magazine zowel digitaal als per post ontvangen.

Mom Pack van NaïfHet Mom Pack van Naïf: niet gratis, wel heel leuk. Met Pregnancy Body Oil, Belly Balm én The Very Good Candle Co. kaars. De natuurlijke zwangerschapslijn van Naïf zitten vol met ingrediënten die je hormonale systeem ondersteunen. Met de natuurlijke kaars creëer je thuis een relaxte en ontspannen sfeer.

Nog meer gratis

Behalve deze gratis spulletjes voor mama’s, zijn er nog meer leuke gratis babyspullen aan te vragen. Denk hierbij aan een rompertje, proefmonsters, geboortecertificaat, etc.
Ga naar alle gratis babyspullen >>

De Blije Doos

Ben je op zoek naar de blije doos en andere zwanger- en babyboxen?
Ga naar de pagina over de blije doos >>