Gratis Zwangeragenda

Agenda met 42 weken

gratis zwangeragendaDe Why’s zwangeragenda is een agenda met heel veel informatie, over onder andere de groei van je baby in je buik, gezonde voeding, nuttige adressen, recepten, weetjes en tips.

De gratis zwangeragenda heeft niet zoals een gewone agenda een kalenderjaar met 52 weken. De zwangeragenda is een agenda met 42 weken, precies de weken van een zwangerschap. Bij elke week is de ontwikkeling van je baby in je buik beschreven, kun je notities kwijt over je eigen zwangerschap, en staat er een tip of weetje over de zwangerschap of baby. Bestel gratis de Zwangeragenda >>

Zwangeragenda, boekje en knuffel

Als je de gratis Zwangeragenda aanvraagt dan kun je deze ophalen bij een Jumbo in jouw buurt. Je ontvangt dan de Zwangeragenda, het Why’s Mama & Baby boekje, en het Ko-nijn tutteldoekje.

Het Why’s Mama & Baby boekje

In het Why’s Mama & Baby boekje (jaargang 03 nr 02 2015) vind je veel informatie over je zwangerschap en de periode vlak na de geboorte, tot aan de eerste verjaardag van je kindje.

Ko-nijn tutteldoekje

Bij de Zwangeragenda ontvang je ook het Ko-nijn tutteldoekje. Dit is een lief zacht tutteldoekje met lange oren. Hier zal je baby nog lang plezier van hebben.

Aanvragen gratis Zwangeragenda

De gratis Zwangeragenda, het Why’s Mama & Baby boekje, en het Ko-nijn tutteldoekje vraag je online aan, en kun je vervolgens ophalen in een Jumbo bij jou in de buurt. Bestel gratis de Zwangeragenda >>